Uppdragsgivare

Är du ett företag som vill anlita eller anställa konsulter?

Behöver du som arbetsgivare konsulter?

I dessa tider vet vi hur svårt det kan vara att hitta erfarna konsulter inom just ditt område. Duckling har specialiserat sig på att bygga upp ett brett nätverk av erfarna konsulter.

Just nu finns det gott om konsulter inom flera områden som är intresserade av att hitta ett nytt uppdrag.

Berätta gärna för oss vad dina behov är så kanske vi kan hitta rätt kompetens till dig.

presentation
ingenjoorsyrke-pqx3fj83w0fe090otyiwo6a09zajkfgx6vcgzo7yls

Anlita konsulter

Vårt nätverk av konsulter är mycket större än bara de som jobbar genom Duckling just för tillfället och vårt vassa erbjudande gör att vi kan anlita dom allra vassaste konsulterna till just din förfrågan. Konsulterna på Duckling tror så mycket på sitt eget varumärke att dom är villiga att starta eget. Dessa personer kännetecknas av att vilja göra det lilla extra för att åstadkomma lite mer. Du som kund får därför alltid motiverade och drivna konsulter som hela tiden jobbar för att leverera vad som förväntas och lite till.

Anställa ingenjörer

I många fall är ni som kunder på jakt efter en långsiktigare lösning och behöver då anställa en person permanent. Vi som rekryterar är ingenjörer i grunden och har därför möjlighet att intervjua våra kandidater inte bara baserat på deras personlighetstyp och CV utan även kan ställa konkreta tekniska frågor som är relaterade till uppdraget. När vi sen hittar en kandidat vi tror kan passa är det viktigt för oss att förstå om personen faktiskt är intresserad av rollen på längre sikt så att lösningen för dig som kund blir mer långsiktig. 

fordoningenjor-1-pqxhqbi2tl4og59iuh7c89q0atzb4v4rytlmv4xywg

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt?

Vill du veta mer om våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss.