Konsulter

Konsulter

Är du konsult och vill arbeta med oss?

Letar du efter ett nytt uppdrag?

Duckling fokuserar på personlig kontakt med våra konsulter. Att lyssna på vad som är viktigt för dig i ditt kommande uppdrag och följa upp dina kommande behov.

Vår lean organisation gör det möjligt för oss att ha låga marginaler vilket ger dig som entreprenör och beställare en fördelaktig affär.

uppdrag
fordon-ingenjorer-pqx5dyatw6tpskqcmwbpywk6e67h840zvet0axt6gg

Är du konsult?

Genom Duckling jobbar över 50 egenföretagande konsulter. För att förstå vad du som egenföretagare är ute efter har vi först ett möte där vi pratar vad som är viktigt för dig. Många som startar eget gör det för att få mer frihet och större möjlighet att påverka sitt eget liv, vare sig det handlar om att få mer resurser till dina sidoprojekt eller om du behöver hitta ett uppdrag där du får mer tid att jobba hemifrån så kan vi hjälpa dig. Alla som startar eget gör det av olika anledningar och Duckling arbetar för att hjälpa dig nå just dina mål.

Vi hjälper dig!

Att starta eget företag kan kännas svårt och osäkert därför hjälper vi dig. Vi kan guida dig genom processen från ansökan till första fakturan fram till bokslut. Genom Duckling hamnar du i ett team där alla ställs inför liknande frågeställningar och därför anordnar vi också olika träffar och där ni får chans att träffa likasinnade och prata om hur just ni hanterat de frågor som ni ställts för.

civilingenjor-pqqrn7gkgusqkog8zbm5vhxsf5nr9cqof0rt4axdyo

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt?

Vill du veta mer om våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss.