Om oss

Om företaget

Ett företag optimerat för egenföretagande konsulter

Vi som jobbar här

Erik Westerlund

VD

0737-48 33 00
erik@duckling.se

Ebba Axborn

Financial Controller

0725-79 81 17
ebba@duckling.se

Om Duckling

Duckling startades i januari 2020 med syfte att skapa ett företag som är optimerat för egenföretagande ingenjörer.

På senare tid har arbetsklimatet i Sverige ändrats och vi har fått en ny utveckling på marknaden, kanske är en fast anställning inte så trygg som den tidigare upplevts och möjligheterna att jobba hemifrån och ta mer ansvar för sina egna arbetsuppgifter har gjort att fler och fler känner sig mer självständiga, vilket i sin tur gör att steget att säga upp sig och starta eget, inte längre känns så långt. Detta gör att vi upplever Ducklings erbjudande som helt rätt i tiden

konsult
ingengorer-pqqem9r6wcuyg1lv8melxtz7iwzj5f3ha039yq825s

Att jobba hos oss

Fler och fler egenföretagare söker sig till oss och nu jobbar inte bara ingenjörer hos oss utan även Designers, Inköpare, logistiker och renodlade projektledare och Coacher.

Vi jobbar kontinuerligt för att förbättra vårt erbjudande och få fler drivna själar att förstå fördelarna med att jobba genom Duckling.

Långsiktiga lösningar

Ducklings nätverk växer hela tiden och möjligheterna för oss att hitta rätt kandidater ökar.

Vi som rekryterar är som nämnt själva ingenjörer i grunden och har därför möjlighet att intervjua våra kandidater inte bara baserat på deras personlighetstyp och CV utan även ställa konkreta tekniska frågor som är relaterade till uppdraget. När vi sen hittar en kandidat vi tror kan passa är det viktigt för oss att förstå om personen faktiskt är intresserad av rollen på längre sikt så att lösningen för dig som kund blir mer långsiktig.

Vid en rekrytering tar vi aldrig betalt om kunden inte väljer att anställa någon av de kandidater vi erbjuder. På så sätt tror vi att vi på lång sikt skapar relationer med nöjda kunder!

ingenjorskonsult-pqqeks6e2stm29roxh8vhphxnyblyo6s2mwllyfi0g

Några av våra samarbetspartners

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt?

Vill du veta mer om våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss.